Training

Training

Verhelder met eenvoudige tekeningen. In deze eendaagse training 'Visualisatie werkt!' leer je hoe je jouw ideeën makkelijker overbrengt op anderen door te tekenen. Dé nieuwe manier van duidelijk communiceren!


Visueel werken zorgt ervoor dat jouw organisatie of project veel toegankelijker wordt voor de buitenwereld en beter past in de leefwereld van mensen. Ontdek de kracht van visueel communiceren!

Werkwijze


Wij geven de training altijd met twee trainers. Dit betekent dubbele focus, twee keer zo veel ervaring die we je meegeven én een extra portie plezier.


De groep bestaat uit minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers. Aan het einde van de dag ga je aan de slag met een getekende versie van jouw ontwerp. Zo breng je het geleerde direct in de praktijk. Tevens is dit een mooie kans om elkaar feedback te geven. Zo is er in de training veel ruimte om praktijkervaringen uit te wisselen en dus om van en met elkaar te leren.

Wat gaan we doen?

Wat leer je?


  • Met eenvoudige vormen, lijnen en symbolen een eigen beeldtaal ontwikkelen
  • Visuele denk- en verhaaltechnieken toepassen
  • Doelen zichtbaar te maken
  • Visualisaties en beeldverhalen tekenen die prikkelen en overtuigen
  • Complexe informatie toegankelijk maken
  • Meegaan met het visuele tijdperk
  • Een gezamenlijke taal leren spreken met je collega's, partners en doelgroep

Programma


Dit staat er op het programma
In de ochtend maak je – al tekenend – kennis met de basisvormen van het tekenen. Je verkent de mogelijkheden van tekenen en bouwt zo je creatieve zelfvertrouwen op. Aan het eind van de ochtend weet je hoe je abstracte ideeën omzet in beeld en ontstaan de eerste tekenen van je eigen beeldtaal.

In de middag ga je aan de slag met jouw eigen onderwerp. Stapsgewijs breng je structuur aan, combineer je beelden tot een groter geheel en geef je op een prikkelende wijze betekenis aan je verhaal. Je eindigt de dag met een getekende versie van jouw eigen onderwerp. Zo ga jij naar huis met je eigen visual! 

Kosten

Wij verzorgen deze training Incompany, voor minimaal 8 personen. De training duurt een hele dag en kost slechts €350,- per persoon. En dit is inclusief al het benodigde tekenmateriaal! Je krijgt zelfs een mooie basisset mee naar huis. 


Schrijf jouw organisatie vandaag nog in!

Phone Number

Email Address

Copyright © All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren