Opdracht

Breng in beeld

Breng in beeld waar het over gaat! Een nieuw project, werkwijze of strategie introduceren kan een complex proces zijn.


Hoe zorg je ervoor dat iedereen het begrijpt? Hoe krijg je iedereen mee? Middels een visualisatie brengen wij samen in beeld waar het project, het verhaal of de verandering over gaat.

Een visualisatie van je boodschap is een instrument om op een toegankelijke manier het gesprek aan te gaan. Zie het als een illustratie of poster waarop jouw visie, idee, doel, agenda, verhaal, etc. is gevisualiseerd door een combinatie van tekeningen en tekst.

Handig om je idee 'in één oogopslag' te kunnen presenteren, op intranet te kunnen publiceren, op kantoor of in de gang aan de muur te hangen, etc. Uiteraard zijn 'losse illustraties' ook mogelijk! Voor in je brochure, voortgangsverslag, teamplan, etc.

Hoe werkt het?


Visualiseren van het onderwerp helpt bij het concreet maken ervan. Wij maken één sterke praatplaat met jouw boodschap.


Over je strategie, visie, missie, thema, presentatie, programma, merkverhaal, trainingstraject, concept, transitie, pitch, proces, jaarverslag, onderzoeksresultaten…

Boodschap


Het is belangrijk dat alle neuzen dezelfde kant op staan binnen jouw organisatie. Visies, strategieën en plannen leg je daarom vast. Veel organisaties doen dat in de vorm van grote tekstdocumenten, die amper gelezen worden.


Uit onderzoek blijkt dat lezers informatie langer onthouden wanneer de kern van de boodschap visueel gepresenteerd wordt. Goede illustraties zorgen voor overzicht, uitleg en verheldering.

In beeld


Er zijn veel manieren waarop je veranderingen binnen jouw organisatie en naar de klant of medewerkers toe visueel overzichtelijk kan weergeven. Denk hierbij aan: modellen, visuele notulen, praatplaten en roadmaps.


Of het nu gaat om complexe strategische veranderingen of eenvoudige plannen, wij maken visualisaties op maat die de kern van jouw boodschap zo effectief mogelijk laten overkomen.

Kosten

De kosten voor visualisatie van een onderwerp zijn vanaf € 350,-. Na een eerste kennismakingsgesprek ontvang je een passende offerte op maat.

Phone Number

Email Address

Copyright © All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren